Een softwarepakket bedacht en ontwikkeld voor de schadeherstelbranche.

Voordelen

Algemeen

Volledig Webbased (Cloud)

iBoss draait volledig op internet. Het is een "Cloud based" oplossing. Zoals u kunt inloggen op Facebook, internetbankieren en uw online boekhoudprogramma, zo kunt u ook gebruik maken van iBoss. Overal ter wereld, vanaf iedere PC.

U heeft geen eigen server nodig en hoeft geen grote investeringen te doen. Een duidelijk financieel voordeel.

Gegarandeerde Veiligheid

Bij iBoss staat veiligheid hoog in het vaandel en daarom draait iBoss op zwaar beveiligde servers op grote serverparken in Nederland.

1000 Tevreden Gebruikers

In de afgelopen 10 jaar zijn ca. 1000 personen met iBoss aan de slag gegaan en hebben de vele voordelen van iBoss al ervaren.

Gratis Helpdesk

Mocht u ondanks het eenvoudige gebruik van iBoss toch nog tegen een probleempje aanlopen of heeft u op- of aanmerkingen ten behoeve van iBoss, dan zitten onze mensen van Service en Support iedere werkdag van 8:15 uur tot 16:45 uur voor u klaar. Zij zullen altijd tot het uiterste gaan om u zo spoedig mogelijk van een deskundig advies te voorzien.

Benieuwd wat iBoss voor uw schadeherstelbedrijf kan betekenen?

Nieuwsgierig geworden naar aanleiding van deze informatie? Dat is mooi! Wanneer u de gratis demo aanvraagt nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Een demo geven doen we altijd persoonlijk, bij u op het bedrijf. Omdat we u graag ook als mens en ondernemer leren kennen. U kunt al uw vragen stellen en we laten uitgebreid zien wat de voordelen zijn en leggen uit hoe het traject eruit zal zien wanneer u beslist met iBoss te gaan werken. Fijn toch om te weten waar u aan toe bent!

GRATIS DEMO