Vacatures

PHP ontwikkelaar bij iBoss (Rijen)

Bedrijfsprofiel

PI-Systems is een innovatieve softwareleverancier voor de Autoschademarkt, landelijk opererend met het hoofdkantoor in Rijen. Wij leveren het webbased backoffice systeem iBoss aan autoschadeherstellers.

Aanbod

Wij bieden een baan voor 32 – 40 uur per week in een groeiende organisatie met uitzicht op een vast dienstverband en een marktconform salaris.

Functieomschrijving

Als ontwikkelaar ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de dagelijkse ontwikkeling en onderhoud van nieuwe en bestaande functionaliteiten in iBoss. Daarnaast lever je 2e lijns- (technisch) support aan je collega’s van de helpdesk. Je vindt het leuk om je vast te bijten in één product en daar specialist in te worden. We zorgen er met ons team dagelijks voor dat iBoss stabiel draait en steeds vernieuwt waarbij we als uitgangspunt hebben dat onze klanten fluitend hun werk moeten kunnen doen.

Functie-eisen

Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau en een aantal jaar aantoonbare en relevante werkervaring. Wij werken met PHP8.1+ (OOP)/ CSS / Symfony6 +/ Twig, als je dat bekend in de oren klinkt én je ook goed Engels spreekt en schrijft dan mag je zeker van je laten horen.

Solliciteren

Ben je tot hier gekomen dan moet deze baan bij ons je wel aanspreken! Je ziet het zitten om keihard, met een grote portie eigen verantwoordelijkheid en veel plezier in een hecht team te werken aan onze software, dus stuur je mail met CV en foto naar info@iboss.nl en wij zullen snel reageren.

Wanneer wij denken dat je aan de voorwaarden voldoet nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek, zo niet, dan hoor je dat natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature Support Medewerk(st)er

Bedrijfsprofiel

PI-Systems is een innovatieve softwareleverancier voor de Autoschademarkt, landelijk opererend met het hoofdkantoor in Rijen. Wij leveren het webbased backoffice systeem iBoss aan autoschadeherstellers.

Aanbod

Wij bieden een baan voor 32 – 40 uur per week in een groeiende organisatie met uitzicht op een vast dienstverband en een uitstekend, marktconform salaris.

Functieomschrijving

Wij zoeken ter aanvulling van ons team in Rijen een supportmedewerker die het een uitdaging vindt om onze klanten optimaal te ondersteunen.

Als supportmedewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor support aan klanten die gebruik maken van iBoss, het webbased backoffice systeem voor autoschadeherstellers . Je begeleid nieuwe gebruikers in het leerproces, geeft ondersteuning bij gebruikersvragen en biedt oplossingen bij problemen.

Daarnaast voer je (eenvoudige) installatiewerkzaamheden voor klanten uit en daarbij gebruik je Teamviewer om in te loggen op de pc van de klant.

Functie-eisen

Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau, daarnaast ben je accuraat, integer en heb je plezier in het vinden van oplossingen en het helpen van mensen. Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook in een team een collega waarop we kunnen rekenen.

Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; Als persoon ben je te omschrijven als een iemand met een ondernemende, dienstverlenende en klantgerichte instelling; Je hebt geduld met mensen en neemt de tijd om een probleem of vraag goed te analyseren.

Kandidaten die ervaring hebben met automatisering / support hebben een pre;. Maar kennis van de automotive c.q. autoschadebranche en sterke communicatieve vaardigheden vinden we het belangrijkst. Je spreekt Duits en/of Engels in verband met onze activiteiten buiten Nederland.

Solliciteren

Je kunt bij ons solliciteren door een e-mail met je CV en foto te sturen naar info@iboss.nl